Alimente Din Bolivia – Fapte Interesante

Bolivia este o țară în inima Americii de Sud. Acesta este înconjurat de Brazilia, Argentina, Paraguay, Chile și Peru. Și nu are nici o ieșire la mare. Ea are o multime de arhitectură se bazează din alte culturi: civilizația Tiwanaku, Incașii, și o parte foarte importantă a populației lor de astăzi sunt localnici, cum ar fi Quechuas și Aymaras.

Pentru că au o astfel de diversitate de regiuni geografice, culturi și climatice hrana lor este variat și, de asemenea, fructe și legume. Deși Bolivieni să mănânce trei mese pe zi, cel mai important, la fel ca în cele mai multe țări din america de Sud, este masa de prânz. Unii oameni vin de la lucrările lor la casele lor pentru a mânca masa de prânz cu familiile, cu excepția cazului în munți, atunci când se ia masa atunci când la locul de muncă în domenii. Dar în orașe, ei de multe ori ajung acasă pentru masa de prânz.

Una dintre cele mai utilizate tipuri de carne pentru masa de carne de porc. Deși au, de asemenea, mananca o multime de carne de pui și carne de vită, carne de porc este cel mai folosit. Ei iubesc paste și orez, dar cu siguranta cartofii sunt o necesitate în cele mai multe mese. La fel ca majoritatea țărilor din regiunea Anzilor, au moștenit de la Incași cartofii și dragostea lor pentru ei.

Bolivia alimentar își are originea în surse diferite. Incașii, Quechuas, Guaranies, și toți oamenii din regiune au lăsat rețetele lor, modul lor de cartofi de gătit, gustul lor pentru diferite tipuri de carne. Apoi spaniolii au venit și au adus multe alte retete, și alte moduri și stiluri de gătit, apoi diferite imigrări, și, de asemenea, vecinii lor adăugate la această minunată varietate de feluri de mâncare. Este o țară, în care fiecare parte a unei vaci este mâncat! Totul este schimbat într-un fel de mâncare delicios.

Există anumite legume, cum ar fi quinua, care crește în Anzi și are o valoare nutritivă ridicată, care este de fapt parte a unei diete echilibrate în multe țări și care a solicitat interese științifice ca o posibilă modalitate de a hrăni oamenii din țările sărace.

Cartofii sunt deshidratate sau proaspete, utilizate în o mie de feluri, oricare dintre cele aproape 4 mii de soiuri diferite de cartofi. Incașii au avut deja dat seama cum să le înghețe și să le păstreze în condiții bune pentru o lungă perioadă de timp.

Datorită faptului că Bolivia a diferite niveluri de altitudine, au multe legume diferite și să le utilizeze într-un mod generos în hrana lor. De asemenea, le place să utilizați plante pentru a face mâncarea mai gustoasă. Deși Bolivia alimentare nu este prea puternic, dar are delicate gusturi. Ei folosesc pastravul din Lacul Titicaca, care a pregătit pe plan local este un fel de mâncare deosebit. Din același lac își ia broaște, cu care se pregătesc multe delicatese, ca picioare de broască sunt bine cunoscute peste tot în lume. Un alt punct forte în Bolivia mâncare este supa lor feluri de mâncare, în cazul în care, desigur, porumbul este întotdeauna o parte din ele.

Dacă ar fi să rezum principalele ingrediente folosite de Bolivieni în hrana lor, ne-ar spune de cartofi, porumb, carne de porc, orez, păstrăv, carne de vită și o mare varietate de sosuri. Și adăugând la aceste ingrediente, o multime de legume și fructe proaspete, și cunoașterea a ceea ce au moștenit și ceea ce a fost adus noi de imigrări. Toate împreună, este un exceptional bucurie manca orice de feluri de mâncare lor.Source by Beatriz Alvarez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *