Ananas – O Mare De Calorii Negative, Produse Alimentare

Una dintre cele mai interesante alimente care de multe ori apare pe lista alimentelor cu calorii negative este ananasul. Printre alimentele cu calorii negative, ananasul este, probabil, cea mai mare în calorii, deci cum poate un fruct cu un solid cantitatea de calorii pe care fi-o cu calorii negative, produse alimentare?

Ei bine, în alimente cu calorii negative dieta, există mai mulți factori în determinarea cantității de energie este nevoie pentru a arde diferite tipuri de calorii negative, fructe și legume, și numărul total de calorii este doar o parte din ecuație. În timp ce ananasul are o mulțime de calorii pentru o calorii negative, produse alimentare, ananasul este inca un fruct, ceea ce înseamnă că are mult mai puține calorii decât de cereale, carne, sau cele mai multe alte alimente de aceeași dimensiune.

Un alt beneficiu imens pentru ananas, și o parte din motivul pentru care ananasul rămâne o cu calorii negative, produse alimentare, este că acesta conține o cantitate enormă de vitamine și fibre dietetice (cred curata sistemul de bun). Adăuga conținut scăzut de calorii, cu grele vitamine și de fibre de mare, și enzime digestive merge sălbatice pe acest fruct, provocând unele care cred în negativ dieta alimente puternic aproba de ananas ca un mare calorii negative, produse alimentare.

Eu personal sunt un mare fan de ananas, deoarece este una dintre cele mai de umplere de alimente cu calorii negative, și oferă o mulțime de energie, vitamine și fibre de care ai nevoie pentru a obține printr-o zi. Indiferent dacă sunt sau nu de ananas are de fapt un adevărat calorii negative, efectul este greu de spus, și ananas pare una dintre cele mai puțin susceptibile de fructe sau legume pe alimente cu calorii negative lista pentru a avea de fapt un impact negativ de calorii efect, dar chiar dacă nu, ananasul este un fruct extrem de sanatos, care are tot ce aveți nevoie pentru a obține digestive și metabolice sisteme de lucru cu acceleratia la podea.

Ananasul are de așteptat cantitate mare de vitamina C, și nominală cantități de Vitamina a, calciu, și chiar unele de fier. Cea mai mare pozitiv de ananas este cantitatea mare de fibre dietetice, precum și o bună tipuri de carbohidrati care dau energie și de a menține sistemul echilibrat. Dacă vă place aroma de ananas si sunt ca mine, puteți bătătură pe acest calorii negative trata de pot.

Un punct foarte important atunci când caută pentru fructe calorii negative, cum ar fi ananas: să acorde o atenție la ingrediente. Multe companii care produc ananas adauga figuranti, cum ar fi zahăr sau sirop de fructoză de porumb – evita aceste cutii de ananas de la toate costurile. Uita-te pentru ananas ale căror ingrediente citit pur și simplu: “Ananas, Suc de Ananas.” Care ar trebui să fie tot ce vezi acolo. Dacă nu, uita-te pentru un alt poate de inele sau felii…sau chiar mai bine, cumpara-l în stare proaspătă, dacă supermarket-ul local are la dispoziție.Source by Monty Dayton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *