Arta Pierdut de Aspic

Îmi place supe, și pentru ca supe este de a iubi stocurilor. O supă, în esență, este un stoc cu lucruri de adăugat la acesta. Nu toate, dar multe stocuri sunt bazate pe măduvă. Cu alte cuvinte, vom folosi oasele pentru a face stoc și ce iese din ele este de măduvă. Un alt lucru făcut din măduva este de gelatină, și un bogat stoc osos este, de asemenea, bogate în gelatină și se va închega când refrigerate. Dacă o face o super-bogat stoc, acesta va conține suficient de măduvă pentru a ne permite să-l modeleze. Și care este secretul din spatele aspic.

O bază de aspic se face prin turnarea o foarte gelatinos stoc într-o matriță, adăugând delicatese pentru ca sunca, carne de vițel biți, ciuperci și poate chiar și trufe, și refrigerare ea. Acesta a fost servit (presupun) pe un pat de gheață acoperite cu frunze de salata sau ceva să-l ascundă.

Răcituri au fost în jurul pentru totdeauna, dar acestea nu au fost populare în SUA în peste 40 de ani. În fapt, cei mai mulți oameni le găsesc dezgustător (dar pun pariu că aceiași oameni care au probleme mănâncă jeleu’). Odată cu apariția de refrigerare și de lux cocktail-uri, răcituri fost un mare succes în anii ‘ 50.

Personal, cred că răcituri dispărut pur și simplu pentru că au fost prea greu pentru a face. În primul rând, stocul a trebuit să fie impecabil de clar; pur și simplu nu ar putea servi o tulbure aspic. În plus, este foarte greu pentru a calcula gelatinos conținut de un stoc pentru că, chiar dacă se folosește aceeași cantitate de oase, nu este obligat să fie variabilitatea în sumă de măduvă în oase. Aspic, de asemenea, a trebuit să fie pregătit înainte, cu o zi înainte, și în cele din urmă, de multe ori “eșuat”, atunci când a lansat de la mucegai și a rupt în jumătate.

Aspic este gustos și frumos, dar mai mult decât că a fost o insignă pentru a găti calificare în arta culinară. 60 văzut o mare reducere în snobism și showmanship, și nu am văzut aspic de atunci.Source by Dinah Jackson

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *