Cum sa Faci Daenjang Chigae (Supa de Fasole cu Paste)

Daenjang Chigae este o altă supă tradițională din Coreea, care este larg consumate în timpul sărbătorilor de iarnă. Desigur, nu este limitat doar la ora de iarnă; Daenjang Chigae este mâncat orice moment, Coreenii simt ca manca aceasta supa delicioasa. Nu numai că este ușor de a pregăti, dar ușor de satisface poftele de mulți oameni într-o singură ședință, din cauza cantități enorme care este pregătit. Aici sunt moduri de a face Daenjang Chigae.

Iata lista de ingrediente de care ai nevoie pentru a face această supă: supa (de obicei carne de vită sau hamsii), unele pasta de soia, tofu, cartofi, fie de dovleac sau dovlecel (sau ambele), ceapa, usturoi, ardei, ardei iute paste, și prazul.

Înainte de a începe procesul de gătire, unele preparate sunt în ordine. Se taie tofu în cuburi de dimensiuni musca, se toacă ardeii, ceapa, cartofi, dovlecei, și ceapă, și zarurile fin usturoiul.

Acum e timpul pentru a începe de gătit. Prima pune supa într-o oală mare și se fierbe la mare. Timp de fierbere stoc, se adauga cartofi, dovlecei, ceapă, usturoi și ardei. Nu există nici o ordine specifică pentru adăugarea de ingrediente.

După fierbere ingredientele pentru un pic, picătură căldură despre mediu si se adauga pasta de soia, pasta de ardei iute, și tofu. Crește de căldură la mare din nou.

După ce supa a fost clocotită timp de cel puțin cinci minute, veți observa că legumele vor fi ajuns foarte moale. Acest lucru este un semn pentru a opri de gătit și să se pregătească pentru a servi.

Daenjang Chigae este ușor de a pregăti și delicioase pentru a mananca. Împărtășească acest noile cunoștințe cu prietenii și familia!Source by Brad P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *