De Ce Disney Ceasuri Cu Cuc Se Vând Ca Pâinea Caldă

De ce Disney ceasuri cu cuc populare, cum ar colecție de azi? Ei bine, este pur și simplu pentru că acestea sunt cel mai bun mod de a aduce personajele tale preferate Disney, chiar în confortul casei tale. Ai putea include Mickey Mouse, Minnie Mouse, Tinker Bell, sau Pinocchio ceasuri cu cuc în toate timpurile clasice de colectare. Disney ceasuri sunt certă trebuie să-haves pentru oameni care pur și simplu nu poate obține destul de Disney magie.

Cine ar putea uita vreodată emotionanta poveste a lui Pinocchio, păpușa care s-a transformat într-un băiețel adevărat? Această poveste a capturat inimile oamenilor pentru atât de multe generații. Daca esti unul dintre cei, nu te doresc ca ai putea avea ceva de povestea pe care ți-ai putea aminti de? Ei bine, Sculptate Pinocchio și Jiminy ceas cu cuc din eBay.com ar putea fi exact ceea ce ați fost cautati.

Sculptate Pinocchio și Jiminy ceas cu cuc este un 16 cm inaltime ceas că e făcut de mână-pictat de artist plastic. Ea are, de asemenea, un pendul și con de pin greutăți suspendate sub caz. Frumoase sculpturi caracteristică Geppetto și Figaro în picioare la fiecare parte a lui Pinocchio, în timp ce Geppetto mâinile lui școală notebook cu un mar pe partea de sus. La spate, filtru de jucărie magazin este decorat cu desene colorate, în timp ce Jiminy Cricket pluteste peste acoperiș, folosind umbrela lui.

Dar dacă sunteți un fan avid de Tinker Bell, Bradford Schimb are te-a acoperit cu ediție limitată Tinker Bell ceas cu cuc. Acest produs prezintă o cabana-a format de ceas cu carcasa asta e parte-a lucrat din lemn și plastic materiale de rășină. Artistic mozaic de fundal arată Tinker Bell roaming în jurul valorii de o grădină minunată în timp ce pulverizare pixie praf. Exacte cuarț circulație permite adorabil pixie să iasă din usa situat pe partea de sus de caz și să anunțe ora cu o baghetă magică efect audio. Și ceea ce este prețul acestui ceas elegant? Este $299.95.

Nu e nici un motiv de ce nu puteți cumpăra toate Disney ceasuri pe care doriți. Cu Bradford Schimb Personaj Disney ceas, veți obține nu numai full-figuri sculptate de Mickey Mouse și Minnie Mouse, dar veți obține, de asemenea, să ia acasă 42 alte personaje Disney. Acestea includ Ariel, Donald Duck, Cenusareasa, Goofy, și Dumbo pentru a numi doar câteva. Va toate personajele și design veți obține, $299.99 este într-adevăr o investiție profitabilă.

Nu uitați să citiți cu atenție politica de returnare si rambursare de la un comerciant cu amănuntul sau magazinul de unde ați cumpărat ceas. Acest lucru va ajuta garanta că veți obține cele mai bune din orice Disney ceasuri cu cuc de a cumpăra.Source by Fay Salmons

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *