Organice de Gătit – Minunile de Oregano

Oregano este un bun suplimentar în noastre de gătit. Ea ne oferă un gust distinct de mâncare, și un efect de medicament asupra organismului nostru. Plante, cum ar fi Oregano sunt foarte sanatoase, mai ales dacă acestea sunt cultivate organic. Ea are mai mult antioxidant decat legume, fructe, si alte condimente pe care le folosim în viața de gătit. Un studiu realizat de Dr. Wang, cercetător și biolog, arată că oregano are 3 – 20 de ori mai mare activitate antioxidantă decât alte condimente.

Uscat sau oregano sol are vitaminele a, K, C, fier, acizi grasi omega-3, mangan, calciu, fibre dietetice, și magneziu. Aceste esențial medicinale valori de oregano sunt prezente în origanum ulei care se află în frunzele sale. Pentru că de oregano are proprietăți medicinale și culinare, este înțelept să crească propria oregano în curte. Oregano creste in nisip sau uscate-out mediu sol și nu are nevoie de prea multă apă. Ea supraviețuiește în căldură. Puteți folosi fie semințe, se taie tulpinile, sau a ajuns la scadență, rădăcini de plante oregano.

Oregano este utilizat de obicei în Pizza, paste, salate și alte feluri de mâncare italiană. Din cauza sale distincte gust și aromă, se completează carne de vită, salate și supe. Există mai multe moduri de a folosi oregano. Oregano licitație frunze și stem pot fi adăugate fie uscate sau proaspete față de ultimele zece minute de gătit. Uscat frunze de oregano sunt mai ieftine și mai convenabil de a folosi, dar frunze de oregano proaspete sunt mai sănătoase și provoacă mai puternică aromă.

Atunci când ea se aplică în gătit, nu overcook deoarece caldura poate distruge aroma sa delicată. Oregano este, de asemenea, una dintre cele mai bune adaugă pentru salate. Pur și simplu adăugați oregano pentru legume, ceapa, dovlecei, spanac, cartofi și vinete. Pentru dressing, oregano poate fi amestecat cu ulei de măsline să se infuzeze uleiul și esența de planta crearea unei foarte bogate și delicioase, aroma și adăugați-l la fel de sosuri pentru salate, sosuri pentru paste, supe.

Deși oregano poate fi o alegere sanatoasa pentru aromatizarea și salata, există, de asemenea, oregano NU ESTE. oregano este un nu-nu, dacă aveți o reacție alergică sau alte plante de același fel. Nu utilizați oregano dacă vă dezvolta o erupție pe consumul de acesta. Atunci când ai un deficit de fier anemie, de asemenea, este recomandabil să consulte un medic înainte de a utiliza frunze de oregano. Și, în fine, nu este recomandabil pentru a concepe femeie pentru a consuma oregano sau orice plante de același fel, deoarece acesta stimuleaza muschii, inclusiv uterul, eventual, pentru a provoca avort spontan.Source by Denchi Minh

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *