Supa De Pui Cu Taitei De Dans

Vreodată atât de des o forță culturală apucă America de gât și nu da drumul. Pui supa cu taitei de dans și cântec ar putea fi următoarea asasin tăcut în noapte, așteptând să ia loc. Ca popularitatea sa creste, supă de pui cu tăiței ar putea deveni urmatorul lucru mare în America de cultura pop peisaj.

Ați putea întreba de ce supa de pui cu taitei de dans este ? Pui supa cu taitei de dans își are originea în Harlem, New York și a început ca un dans de stradă realizate de tinerii urbani. O însoțește cântecul a fost lansat și acest lucru a dat naștere nebunia dans pentru anul 2006. Piesa de Webstar și Tineri B a plasat mai multă atenție pe dansa ca ea versuri catchy și simplificată cor a infectat radio undele radio din America.

Pui supa cu taitei de dans poate face în mai multe moduri diferite, ca fiecare dansator adaugă propria lor fler personal la ea. Pașii de bază în dansul începe cu dansatori următoarele inițială versuri din cântec de acompaniament. “Lăsați-l să ploaie și clar”, atunci Când acest lucru este spus de dansatori își aducă mâinile în jos ca ploaia este în scădere, atunci ei clar cine este alături de ei, făcând-o amplă acțiune cu mâinile lor. Acest lucru se face de trei ori înainte de Webstar cântă “supă de Pui”. În acest moment supă de pui cu tăiței dansul începe. Aceasta este o parte în alta mișcările picioarelor urmată de datul din brațele pentru a se potrivi corespunzătoare picioare mișcare. Așa cum am menționat înainte, stilul personal este încorporată o mulțime în dans. Aveți oameni care de spin, sari și de a crea pur ravagii cu acest dans.

Pui supa cu taitei cu toate acestea are detractori. Există mulți oameni în comunitatea de culoare care simt că supa de pui cu taitei de dans nu este nimic mai mult decât versiunea 2006 de dânsa atâta în fața lui. Ei simt ca daca acest dans este un pas înapoi.

Pui supa cu taitei, eventual, ar putea infiltra populare Americane pentru anul 2007. Suburbii a încet a prins și ca piesa devine mai mare și mai mare, acesta poate fi garantat faptul că mamele și directori de pe wall street va fi de pui cu tăiței de a mări viteza unui la diverse petreceri și evenimente sociale.Source by James Daltons

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *