Tort Alternative

Pe de gândire despre zile de naștere, distracție, cadouri și tort sunt cele trei lucruri pe care oamenii de rând reflecteze. Tortul este o zi deosebit de speciala tradiție în multe culturi, fiind o parte integrantă a orice sărbătoare. Tort vin în multe forme, dimensiuni și tipuri, dar unii oameni găsesc că există un număr tot mai mare de restricții asupra a ceea ce tip de tort sau desert acestea pot fi, de ziua lor speciale. Cu alergii alimentare și preferințele în creștere, selectarea alternativelor la tortul tradițional este de a deveni o mai mare necesitate. Din fericire selectarea alternativelor este o mare aventură să se angajeze pe timpul cineva e sărbătoare anuală!

Lactate

Alternativele lactate reprezintă o provocare pentru multe elemente de desert include unt, lapte sau smântână. Alternative pentru aceste elemente folosesc adesea de migdale sau lapte de soia, sau chiar substitui scurtare pentru unt. Totuși, o alternativă la o prăjitură tradițională este de a pregăti o lactate-gratuit mousse de ciocolata. Utilizarea de nucă de cocos lapte și produse lactate-gratuit ciocolată, un ultra-rich crema este pregătit și savurat de către toată lumea.

Gluten

Intoleranțe sau alergii la gluten prezent o provocare mai dificilă decât lactate pentru că proprietățile în gluten nu sunt ușor de reprodus cu alte materiale. Când această provocare este ridicat un acut sentiment de aventura este cel mai bun lucru pe care o poate avea. Oferind inghetata parfait cu gluten-free cookie-uri face un desert delicios si frumos de care oaspeții se pot distra împreună. Compoturi de fructe, pasarici rase ices, fructe tocane, și ciocolată ganaches sunt alternative excelente care lucrează împreună pentru a crea elegant și dulciuri delicioase pentru oricine, cu sau fără sensibilitate la gluten.

Nuci

Mai multe persoane au nevoie pentru a evita nuci în diferitele lor forme, mai ales alune. Făcând acest lucru este mai puțin dificil decât lactate sau gluten, atunci când vine vorba de prăjituri și plăcinte. Pentru majoritatea oamenilor, aceasta înseamnă pur și simplu a face sigur că ingredientele sunt lipsit de orice copac sau nuci macinate, cum ar fi caju sau alune. Pentru alții, cu o mai severe de alergie înseamnă nici o contaminare de orice fel. În cazurile din urmă, de a face o prăjitură de casă sau de desert este de obicei cea mai bună opțiune. Pentru că aroma bogata, care este atât de ispititoare, incearca un ulei de masline reteta de tort sau ceva cu un amestec bogat de arome.

La fel ca și cu orice restricții alimentare, cea mai bună idee este să rămână flexibile. Lipirea la noțiunea tradițională de tort și înghețată limitează drastic diferite tipuri de arome delicioase, care poate fi experimentat pentru o petrecere de ziua. Cu un pic de creativitate, cele mai ispititoare de arome și gusturi, va face orice alternativă trata ziua de nastere o memorie de mare și de multe ori-folosit reteta!Source by Joy Ribbon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *