15 Calități Remarcabile Înseamnă Că Ea Poate Fi Potrivita

Ce face femeia perfectă? Este ea o Martha Stewart replica de călcat cămășile impecabil în timp ce afine, semințe de in brioșele se coc în cuptor? Poate că ea este un supermodel cu o imagine perfectă a corpului. Ei bine, adevărul este, nici unul dintre acestea sunt adevărate. Majoritatea sunt doar în căutarea pentru o potrivire perfecta. Acesta poate fi greu să știu dacă persoana care stă lângă tine este unul. Ai putea să ai încredere în instinctul tău, dar statisticile arată intestinele noastre sunt greșite, cel puțin cincizeci la sută din timp.

Aici sunt 15 calități remarcabile înseamnă că ea poate fi D-na Dreaptă și niciodată nu ar trebui să o las să plece.

1. Ea te face să vrei să fii un om mai bun. Dacă sunteți brusc grija despre obtinerea in forma sau de a ieși din calea ta pentru gesturi romantice, ea este mai bun din tine.

2. Ea acceptă-ți defectele. Dacă uitați să luați gunoiul sau nu de dus la sfârșit de săptămână, femeia asta îți permite să fii tu. Ea nu încerca să te facă să i se potrivesc următor-proiect.

3. Ea este inteligent. O femeie cu creierul va tine interesat, te învăț lucruri, și să fie capabil de a argumenta punctul ei de vedere.

4. Ea spune când greșești. Recunosc, baieti decizii greșite în fiecare acum și apoi, și de a face lucruri stupide. Chiar dacă nu cred că vrei să fi spus că ai greșit, ai făcut. N-ai prefera să ai o femeie care stă până la tine, mai degrabă decât un preș?

5. Ea este un fel și cultivarea. Dacă credeți că ați putea dori într-o zi să am o familie, o femeie care e un fel și cultivarea va fi o mamă grozavă.

6. Se ține la rece în argumente. Argumentele sunt de gând să se întâmple, este un fapt de viață. Dacă puteți obține prin ele fără ea plânge sau de a face tu a face o gaură în perete, ești în mare formă.

7. Ea este puternica, dar feminina. Nu, nu ne referim la ea ridică greutăți într-o rochie roz. Această femeie este mândră de cine este ea, dar, de asemenea, vă permite să-l omoare pe păianjeni.

8. Ea are încredere și te respectă. Sentimentul de încredere este una dintre cele mai importante caracteristici într-o relație. Știi că ea are încredere în tine atunci când te cu încredere, ea respectă tipul nopti si nu se supara (chiar dacă te împiedici beat acasa pe la 2 a. m.).

9. Ea este încrezător. Vrei să te iubesc, nevoie de tine. Nimic nu este mai bun decât o femeie care se simte confortabil în pielea ei și nu trebuie să întreb, “rochia asta imi face coapse mare?”

10. Ea are viața ei, în afară de tine. Ea are o bine-rotunjite viața pe care a creat pentru ea care include prietenii sănătoase, este stabilită o carieră, hobby-uri, și obiectivele de viitor.

11. Ea este antrenată și motivată. Fără unitate, nu există nici un scop. Fără scop, ea va fi niciodată cu adevărat fericit.

12. Ea este stabil emotional. Fete nebune poate fi distractiv, dar nu vrei sa-ti petreci viata cu cineva care te iubește un minut doar pentru a fi aruncat lucrurile pe fereastra cea de-a doua.

13. Ea are grijă de ea. Ea nu trebuie să fie un supermodel care bea numai suc de varză și mănâncă broccoli crud, dar toată lumea ar trebui să rămână sănătos și să păstreze pe aparițiile lor.

14. Ea este distractiv și aventuros. O femeie care este vioi, energic și condus pentru aventura va adăuga o dinamică în viața ta, care te va face pe tine mai fericit.

15. Ea te iubește. Acest lucru este, de departe, cea mai importantă calitate pe care orice femeie o poate avea. Când o femeie te iubește te iubește cu toată inima și niciodată nu ar trebui să o las.

O femeie bună poate fi greu de găsit, dar ele nu există. Dacă ea are chiar trei sferturi din aceste calități, atunci ai un keeper.

Dacă ai fost suficient de norocos și au constatat că femeia, ține-o strâns și n-o lași să plece. Oh, și de a lucra pe imbunatatirea relatiei voastre. Nicio relație nu este perfectă și dacă tu crezi că ai dreptate fata, cele mai bune pentru a face sigur că aveți o legătură indestructibilă. Un cuplu antrenor poate consolida relația voastră. Tu și iubita ta va fi ghidat pe o cale de a atinge obiectivele dumneavoastră relație, oricare ar fi ele.

Te gândești poate că ai să Doamnă Dreptul de mers pe jos afară pe ușă și sunt în prezent unic în speranța că voi găsi din nou? Un dating coach te poate ajuta. Un antrenor vă va oferi instrumentele necesare pentru a merge înainte cu încredere. Veți începe să creeze mai multe oportunități pentru a se conecta oriunde te duci, vei fi mai aproape de a găsi Doamna.Source by Cathy Warschaw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *