Cele Mai Bune Degustare Nutrisystem Alimente

În trecut, am scris despre Nutrisystem și experiențele mele pe ea. Una dintre cele mai frecvente comentarii pe care le primesc este “sincer, cum Nutrisystem gust de mâncare? Care alimente sunt bune și care alimente sunt într-adevăr rău?” Voi răspunde la această întrebare în articolul următor. Evident, nu pot veni chiar aproape de a comenta pe fiecare aliment, ca aceasta dieta are 120 de alegeri, dar nu va spun ce cred eu că se standouts (atât bune și rele) și voi include unele dintre noi ar trebui “restaurant de calitate, alimente congelate” în listă. Vestea buna este ca aceasta dieta vă permite să personalizați pachet și alege o parte de mâncare, așa că nu va fi blocat cu ceva care nu se poate sta.

Nutrisystem Micul Dejun Alimente Care Au Gust Bun: Sunt foarte parțială pentru briose. Semințele de mac și afine sunt deosebite și nu au gust de mancare de dieta. De asemenea, acestea sunt foarte convenabil. Nu ai nevoie să faci ceva pentru ei.

Există, de asemenea, o mulțime de baruri în sala de mic dejun linia de sus, iar unele sunt gustoase pentru mine, dar unele nu sunt. Cele care imi plac sunt cele cu ciocolata, scortisoara vârtej, și ștrudel cu mere. Nu-mi place de afine sau recolta de nuci, dar eu nu sunt un fan de fructe uscate.

Există, de asemenea, cereale și fulgi de ovăz. Îmi place fulgi de ovăz. Nu are nici ciudat după gust despre cum te-am suspectat. Afine este preferata mea. De cereale uscate, îmi place Cluster Criza ca asta e un fel de amestec între cereale și miere și nuci clustere.

Nutrisystem Cina Stand Out: Există o serie de mese, care îmi place foarte mult la cina categorie. Acestea sunt ravioli si pizza. Puteți alege din brânză sau brânză și spanac cât ravioli merge. Ambele sunt du-te și nu atât de mult spanac în ea, astfel încât acesta are un gust puternic. În termeni de pizza, aveți câteva opțiuni, tv cu pâine, aluat acru și cu coaja groasă. Totul este destul de decent, dar eu sunt parțial la pâine plat. Dacă ai de gând să compare aceste în termeni de Pizza Hut (dar nu atât de gras și mai mic de calorii, desigur) apartament pâine este ca subțire și crocant, cu aluat acru este un fel de mână a aruncat și cu coaja groasă este ca un fel de tigaie.

Îmi place, de asemenea, chili vegetarian, tacos (deși shell-ul este mai mult ca o tostada) și sandwich cu pui. În general, mă feresc de paste și stroganoffs. Nu-mi place mâncarea mea să fie toate amestecate împreună, dar asta e doar modul în care am simt despre toate stroganoffs, nu doar Nutrisystem.

Decent Gustări Și Deserturi: Am de gând să recunosc asta. Micul dejun și gustări sunt partea mea preferata din aceasta dieta. Există foarte puține, care este rău aici. Ador cozonac, migdale, biscuiti, batoane de ciocolata, iar fudge brownie cele mai multe, dar singurul desert pe care eu chiar nu mânca este Blueberry lemon bar. Din nou, nu-mi place arome amestecate. Mai degrabă aș fi avut doar o lamaie sau un afin bar, dar asta e doar de mine.

Cât gustări merge, niciodată nu vei greșeală plăcintele cu brânză pentru Cheetos, dar de fapt nu sunt pe jumătate rău. Ei au un fel de gust de copt Cheetos. Îmi place, de asemenea, felii de plante gustare se amestecă pentru că îmi amintește de chex mix de multe ori am de a face cu copiii mei.

Nutrisystem Masa De Prânz: În opinia mea, aceasta este slăbiciunea alimente. Mai multe dintre aceste gustul rău decât alte opțiuni. Sunt multe supe și stroganoffs aici, ceea ce am stabilit deja că nu-mi place. Dar, îmi place tortellini cu brânză, salată de pui și fasole roșie și orez. De cele mai multe ori, nu doar pentru mai mult de mese și merge lumina la pachet cu comanda mea.Source by Ava Alderman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *