Puncte să ia în Considerare atunci Când Gătiți Carne

Carne ar trebui să fie gătite la o căldură care ucide bacteriile dăunătoare în ea. Există sugerat unic de gătit citirile de temperatura pentru fiecare tip de proteine animale. Există mai multe puncte care trebuie să fie luate în considerare, atunci când gătit produse de origine animală; unele dintre aceste puncte sunt –

Gatiti-l la temperatura potrivita – Știința și tehnologia a propus mai multe mijloace care au mângâiat viața umană. Bucătărie, grătar, si GRĂTAR termometre sunt o mare utilitate, care permite o pentru a verifica temperatura exacta de alimente, în timp ce este gatita. Pentru că nefierte sau incorect preparate din carne fripturi poate conține microorganisme diferite, devine esențial să le ia la a sugerat summit-ul de căldură.

De exemplu, dacă sunteți de a face friptură de vită sau de miel, asigurați-vă că temperatura acestuia la cel puțin 170º F, sau 77º C. Aceasta este cea mai sigura temperatura care face friptură de vită sau de miel comestibile. Ai nevoie de un grill termometru de carne pentru acest tur de forță. În mod similar, pentru gătit carne de vită, de pui și de porc, 165º F temp ar fi perfect.

Sunt disponibile de temperatură speciale-dispozitive de monitorizare care pot fi utilizate în cuptoarele cu microunde. Sonda poate fi introdusă în carne, înainte de a fi introduse în cuptorul cu microunde. Există, de asemenea, disponibile pe dispozitive care pot da citire instantanee de căldură, la sfârșitul de gătit procedura. Ideal ar fi, dacă le-ar cumpăra un all-in-one thermapen care pot fi folosite pentru diverse operațiuni. Trebuie doar să introduceți sonda în carne, și a citit este instantaneu.

Introduce sonda de testare în cea mai groasă parte din friptură. Ca un pas vital pentru a se asigura că friptura este apt pentru a fi consumate și nu conține bacterii – ar introduce sonda în partea cea mai groasă. Un alt punct, atunci când a lua acest pas, constata că acul nu atinge osul. Dacă sonda atinge osul, s-ar putea da interpretari gresite.

Ține sonda sau dispozitivul departe de tigaie în care este gătit – Dacă acul sau dispozitiv ar atinge tigaie, se poate interpreta incorect lectură. Tu ar trebui să introduce sonda din partea aia unde nu atingeți părțile laterale ale tigaie.

Reîncălzirea – Dacă mănâncă resturi de carne de elemente, trebuie să le aducă la cel puțin 165 º F temperatura. În plus, atunci când mâncarea ajunge sugerat de gătit de căldură, se recomandă să nu scoateți sonda din ea. (Deși, ar trebui să scoateți alimentele de căldură.) Și lăsați mâncarea să-l odihnească în care temperatura, și să mănânce doar atunci când temperatura s-a oprit în creștere.Source by Nicholas Bentley

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *