Alergie alimentară Sfaturi: Calatorind Cu un Porumb Alergie

Călătoresc cu un porumb alergie, sau orice alergii alimentare, poate fi descurajatoare. Nu se poate aduce orice fel de alimente cremoase sau lichide. Deci, ce este o persoană cu o alergie alimentara, mai ales dacă e destul de sever, că doar nu pot lua o șansă? Dacă aveți o alergie severă, veți dori să poarte un medic brățară de alertă și să se consulte medicul dumneavoastră înainte de a călători să ia măsuri de precauție adecvate.

Deși alergia mea nu este în pericol viața, ca unele alergii alimentare pot fi, eu, personal, încercați să nu mănânce nimic în aeroporturi din cauza disconfort extreme de combinația de zbor și umflarea în același timp. De asemenea, cine vrea să se simtă obosit și putred în timp ce călătoriți? Deci, voi face meu cel mai bun pentru a împacheta alimentele care pot trece prin securitate și le-am făcut conștient de faptul că am toate aceste alimente și să le verifice tot la fel de atent cum le place. Ei au, de obicei, doar ia-mă trimite-l prin masina ca orice altceva.

Ceea ce nu poate intra în pungă de mâncare este urmatoarea: de ceva cremos ca sosuri sau unt de arahide, salsa, jeleu, brânză tartinabilă, sos, sirop, ulei, oțet, sosuri, salata, ciorbe sau supe. Asta ne lasa cu unt de arahide și jeleu pentru sigur! Nu poți cumpăra chiar și o salată de la aeroport și aduce propriul dressing. De asemenea, nu va avea nici o modalitate de a păstra lucrurile la rece pentru o perioadă îndelungată, în afară de un mic sac cooler sau izolate sac de masa de prânz poate.

Pentru a planifica pentru vacanță, ia în considerare cât de mult va trebui să mănânce înainte de a ajunge la destinație. Dacă luați un zbor internațional, planul de bine. Bare de alimentare cu vitamine și proteine sunt o opțiune excelentă. Biscuiți cu bucăți întregi de cașcaval, pe care aveți de gând să consume de timpuriu, sunt o altă opțiune. Prăjituri și brioșe, de obicei, vin prin și prăjituri sunt permise, dar poate fi inspectat mai atent. Am luat coaja de deschis cutii de conserve de ton, dar nu maioneza ca este cremos. Nuci și alte gustări sunt bine, dar sfatul meu este sa mergi scăzut de sare. Doar amintiți-vă să încercați să orienteze clar de orice cremă sau cochet alimente și pachet de mâncare în plus doar în cazul în care nu sunt permise pentru a aduce ceva în avion.Source by Kimberly Arslan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *