Creșterea Unui Animal De Companie Coatinundi: Afla Detalii

Creșterea unui animal de companie coatinundi poate fi destul de o provocare la început, mai ales dacă ai de gând să faci acest lucru pentru prima dată. Ce trebuie să știți o mulțime de lucruri importante. De asemenea, trebuie să ia în considerare diferite seturi de factori în timp ce faci acest lucru, astfel încât să puteți asigura că animalele de companie exotice nu vor crește având obiceiuri proaste care pot provoca un rău mai târziu.

Una dintre cele mai importante lucruri de care aveți nevoie să știți despre creșterea unui animal de companie coatinundi la domiciliu ar fi nu supraalimentare copilul în timpul o singură alimentare. Trebuie să ai grijă cât de mult vă hrăni animalele de companie exotice pentru coatis de obicei continua de alimentare până când acestea devin foarte umflat. Supraalimentarea poate duce la pneumonie de inhalare; pierderea de starea corpului; și scaune moi. Când ați terminat de hrănire pentru animale de companie coati și e încă foame, trebuie să așteptați cel puțin 45 de minute înainte de a vă poate oferi sticla din nou. La 5 săptămâni de vârstă, animalele de companie coati ar trebui să începi să mănânci o medie de o uncie pe alimentare. Ar trebui să se hrănească animalele de companie de patru ori pe zi. Puteți crește această frecvență ca animal de companie exotic devine mai în vârstă. Nu uita să râgâie animalul tau de companie coati după fiecare hrănire.

Următorul lucru important pe care trebuie să știți despre creșterea animalele de companie exotice ar fi momentul potrivit, atunci când a dezvata. Acest lucru este, de obicei, până la cel de proprietar de animale de companie și poate fi bazat pe propriile circumstanțe. Trebuie să știi că cele mai frecvent sticla hrăni copilul coati, cu atât mai puțin înclinat va fi pe consumul de alimente solide. La 5 până la vârsta de 6 săptămâni, ar trebui să înceapă lăsând unele uscată puppy hrană pentru animalele de companie exotice. Atunci când începe hrănire alimente solide la animalele de companie exotice, puteți amesteca suc de mere cu catelul alimente sau maimuță biscuiți. Fiecare coati este considerat ca individ cu propriile sale unice papilele gustative. Unele dintre alimentele preferate de coatis include pizza, masa de prânz carne, newtoni, briose cu afine, pepene verde, ouă și banane.

Schemele de vaccinare sunt un alt lucru pe care ar trebui să ia în considerare. Acestea ar trebui să fie aceeași cu cățeluși și pisicuțe. Prima vaccinare și deparazitare sunt date la 5 până la vârsta de 6 săptămâni. După care, acest lucru este realizat apoi la fiecare 3 săptămâni până coatis ajunge la vârsta de 16 săptămâni. Anual boostere și worming sunt, de asemenea, foarte recomandat. În afară de aceasta, coatis ar trebui să primească, de asemenea, un câine bolii-parvo împușcat sau DHLP-P și pisica panleucopeniei vaccin. Poti avea animale de companie coati incalzite cu orice pisică bună wormer sau de câine wormer.

Apoi, nu folosi prea mult contra purici produse, deoarece cele mai multe dintre aceste lucruri sunt toxice pentru animale exotice. Dacă aveți un animal de companie coati sub 12 săptămâni de vârstă, ar fi mai bine pentru tine pentru a pulveriza Adams marca de vechituri spray pe un prosop și ștergeți-l de pe piele. Nu exagera cu asta.

În cele din urmă, dacă aveți un mascul coati, este foarte recomandat ca te-au castrat. Masculii, care sunt destinate a fi crescatori pe de altă parte, ar trebui să fie crescută de mama sau ar trebui să fie plasate în crescator pen de la 4 până la vârsta de 6 luni.Source by Austin Hatcher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *