Pentru Elevi ESL – Afine

Afine sunt una dintre părți tradiționale de ziua Recunoștinței în SUA și Canada. Chiar și familiile care nu le mănânce în alte momente – și poate nu chiar ca le – au sos de afine pentru a merge cu turcia.

Afine crească de-a lungul Canada și în Statele nordice, precum și alte țări nordice. Tufișuri nevoie de locuri umede, numit mlaștini, să crească în. Există un tip de afine care crește în sălbăticie, dar cele pe care le cumparam si le folosim sunt cultivate în ferme.

Fructele sunt netede, cu o culoare albă, care se schimbă de la roșu închis. În trecut, acestea nu au fost ridicate până s-au făcut roșii. Cu toate acestea, ele sunt deja coapte atunci când acestea sunt de culoare albă. Recent, alb afine au fost culese și folosite pentru suc și alte produse.

Afine sunt foarte acru și aproape imposibil de a mânca fără îndulcitori. De exemplu, o reteta de sos de afine apeluri pentru patru cesti de afine și două cești de zahăr. (Fructe de padure si zahar sunt fierte în apă și se răcește.)

Afine uscate, care sunt indulcite, au devenit populare. Există, de asemenea, afine briose, ciocolată, afine, afine gelatină, și afine băuturi. Suc de afine este adesea amestecat cu suc dulce de fructe, ca zmeura. Unii brutari pune afine în plăcinte de mere pentru un gust mai clare.

Afine au o cantitate mare de vitamina C. Unii oameni simt că ține boala departe – în special infecții ale tractului urinar. Un studiu a constatat că acest lucru ar putea fi valabil și pentru femeile adulte, cel puțin. O problemă a cercetătorilor a fost că mulți oameni au renunțat de studiu. Poate exista un motiv pentru care oamenii obosesc de a bea suc de afine.

Extract de afine, în pastile, este, de asemenea, vândute în farmacii și magazine alimentare de sănătate. Unii consideră că este mai ușor să ia acestor decât să bea suc de afine. Desigur, afine sunt sanatoase atunci cand sunt proaspete, ca orice fruct.Source by Jane Wangersky

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *