Rosii si Dieta Candida

Rosii, o dată considerat a fi otrăvitoare și a crescut doar pentru scopuri decorative, sunt astăzi unul dintre liderii mondiali culturi de legume. Rosiile au fost întotdeauna o parte din dieta mea, ca eu sunt mare fan de sos marinara și salsa. Din fericire, rosiile sunt permise în dieta candida pe care am în prezent urmează. Dieta candida, de asemenea, cunoscut anti-candida sau drojdie dieta gratuit este piatra de temelie de tratament pentru o afecțiune cunoscută sub numele de candidoza. Candidoza este o creșterea exagerată de drojdie în organism, care provoacă o mare varietate de aparent fără legătură cu probleme de sănătate. Cercetările sugerează că o varietate de alimente și ingrediente pot exacerba această condiție. Dieta candida caută pentru a elimina sau reduce foarte mult consumul de astfel de alimente.

Roșii par a fi destul de bine tolerat de majoritatea care sufera de candidoza. Eu cred că utilizarea de roșii vă permite să creați o varietate de mâncăruri gustoase, care este extrem de util pe o dieta care limitează atât de multe alimente. Rosii sunt delicioase atât prime și fierte, care este un alt motiv pentru care ele sunt ingredientul principal în atât de multe feluri de mâncare. Rosiile sunt ingredientul principal în multe dintre meu preferat italiană și spaniolă feluri de mâncare. Gustul de tomate depinde de maturitate și varietate. Tipuri disponibile pe piață de rosii includ viță-de-vie, friptura de vita, cireșe și prune. În plus față de bun gust roșiile sunt o sursă excelentă de vitamine a și C, acid folic și potasiu. Ele sunt, de asemenea, o mare sursa de licopen, un antioxidant care protejează împotriva anumitor tipuri de cancer, mai ales cancerul de prostata. Se crede că de gătit roșii poate crește nivelul de licopen.

Deci, cum a face tu incorporeaza rosiile in dieta candida? Încorporează roșii în candida dieta este ușor. Puteți folosi rosii proaspete în rețete liber. Eu folosesc rosii proaspete, în salate, ca topping pentru drojdie sandwich-uri gratuite și de a face drojdie gratuit de salsa și sofrito. Ocazional, o reteta va apela pentru conserve de rosii sau pasta de tomate și înlocuind rosii proaspete, nu va funcționa. Atunci când aleg roșii conservate fi sigur de a alege soiuri care nu conțin acid citric sau alți aditivi care ar putea pune probleme pentru care sufera de candidoza. Uita-te pentru conserve de tomate produse care conțin roșii numai. Desi rosiile sunt extrem de gustoase și au și alte beneficii de sănătate, acestea nu pot fi potrivite pentru toată lumea. Rosiile sunt o cauza comuna de alergii. Multe persoane care sufera de candidoza-au dezvoltat alergii și sensibilități la alimente de-a lungul anilor și roșii poate fi unul dintre ele. Toate în toate, cred că roșiile sunt o alegere buna pentru dieta candida.Source by Tennille Jordan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *