Tristan și Isolda Direct De la Met, Dar te Rog, nu Trece Popcorn

Pe acest congelare Martie Paste week-end din Londra, sâmbătă părea a fi perfectă – o repetiție de Carmen de la Royal Opera House în dimineața și, în cazul în care tubul se comportă, un prânz rapid și pe Metropolitan Opera lui transmiterea în direct a lui Wagner, Tristan și Isolda la Poarta Cinema în Notting Hill.

Am descoperit aceste emisiuni de anul trecut, în Vancouver. Canada pe Coasta de Vest, diferența de timp ne-a trezit devreme – 10.30 normală a opera 930 pentru un Wagner. Acest lucru are un avantaj imens în centrul orașului nostru cineplex. Floricele de concesiune pentru regulate de cinema nu a fost încă deschis. Briose sunt disponibile cafea și – atât de măsurare foarte scăzut pe scara Richter în zgomotul făcut în timp ce a fi consumate. Apoi, în timpul Manon Lescaut de Puccini, un om singuratic rătăcit de jos în a doua pauză și a găsit fatal popcorn. Cu siguranță cele mai zgomotoase produs alimentar cunoscut de om – un Richter opt sau nouă – deci, de ce nu ne vindem timpul unei cinematografică performanta că cererile pe care le auzim?

Daniel Barenboim a discutat despre actuala disprețul pentru a auzi și a asculta în ultimul an Reith prelegeri și, poate, atunci când Jack Black este crashing prin ultimele sale disfuncționale ecran-viață, niciunul dintre noi nu trebuie să aud detaliile. Dar în momentul în care omul a făcut drum în sus pe culoar, în Vancouver cinema anul trecut, tinându-se de fund (ele sunt întotdeauna fără fund) pungă de popcorn, am știut că Puccini a fost de gând să ieși mai rău pentru întâlnire. Manon Lescaut, singur în celebra ‘deșertul de lângă New Orleans, a început să cânte “Solo, (crunch) perduta (crackle) abandonnata (foșnet – sunet de mână scotocesc adânc în sacul pentru unt de biți în partea de jos.) Și, spre deosebire de înveliș dulce, care poate lua o întreagă arie a desface, floricele de porumb nu se termină niciodată. Popcorn la cinema trebuie să fie cel mai apropiat omenirea va ajunge la o perie cu eternitatea.

Dar am păstrat credința în cultura Vechii Europe. Porumb, ca orice geograf va spune, este un American de cultură deci, chiar dacă am cedat la această foarte American gustare în timp ce ne uitam la un film de la Hollywood, cu siguranță Poarta in Notting Hill, să știți că nu veți mânca popcorn în timpul Wagner? Oscar Wilde avea dreptate despre multe, multe lucruri, dar foarte greșită despre muzica lui Wagner. Nu e atât de tare încât să puteți vorbi prin ea (parafrazez). Lui Wagner, Tristan și Isolda cu nesfârșită dorință, mare ocean de dorinta, (și nu pentru mai mult unt și o mulțime de sare) este plin de tăceri, pauze, mare orchestral desene de respirație înainte de a ne sunt transportate tot mai sus a lui Wagner unică formă de extaz.

Destul de ciudat, o tânără de la un stand la Poarta înțeles acest lucru. Ea a fost, evident, o operă amator, dar ea a dat seama că ‘popcorn și opera nu merg împreună.’ Din păcate, managerul ei se pare că nu este de acord. Și așa am plecat trist de la Poarta. La 30 de lire sterline pe loc, nu aveam de gând să risc. Deci, aici eu stau la casa asculta Radio 3, foarte rău că am ratat-o pe Deborah Voigt și Cunoscut de debut al lui Robert Dean Smith.

Pentru cinema manageri care au nevoie de orientări privind această chestiune aici este o listă scurtă de acceptabil opera alimente dacă trebuie, și s-ar părea că trebuie, băga ceva în gură, la fiecare moment al zilei.

ALIMENTE PE CARE LE PUTEȚI MÂNCA LA UN CUNOSCUT DE DIFUZARE, DACĂ PUR ȘI SIMPLU TREBUIE SĂ

Supa (nu baghete crocante pentru a merge cu ea minte!) , piure de legume, ușor omletă dar nu bacon, compot de fructe, iaurt (dar nu cu bucăți de fructe în ea – mai ales de ananas sau orice fel de mere) mousse de ciocolata cu lapte, neagra sau alb – este întotdeauna acceptabilă, dar nu slurping lingura.

DON”T CHIAR CRED DESPRE ALIMENTATIE:

Popcorn, chipsuri, covrigi, kit-kat, crunchie baruri, snickers, morcovi, dovlecei sau ardei, tocană de pește, pui prăjit, friptură și plăcintă cu rinichi.Source by Janette Griffiths

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *