Fapte interesante Despre Plajele din Africa

Plaje în unele locuri din lume sunt mult mai frumoase decat altele. Cum sunt plajele din Africa. Plajele Africii, la Oceanul Indian sunt ideale pentru turisti, deoarece apa este calda si ideal pentru surfing și sporturi de apă.

Există mai multe plaje ideale în Cape Town, Zanzibar, și Lacul Malawi. Aceste plaje sunt curate și apă atât de clar încât să puteți vedea în partea de jos. De asemenea, populare sunt bogate recife de corali cu pește vibrante și anemone.

Cu toate acestea, aveți nevoie pentru a alege dreptul de sezon pentru a merge la plajele din Africa și este cu siguranta nu vara. Aceste locații pot fi ideale pentru luna de miere de vis. Cea mai cunoscută plajă destinație de vacanță în Africa de sud este în Zanzibar, care este, de asemenea, un popular arhipelag. Puteți, de asemenea, cap la rezerve de joc ca Serengeti si Ngorongoro de aici. Sporturi populare aici sunt de scuba diving și snorkeling.

Există unele exotice plaje si statiuni din Kenya, de asemenea. Apa de aici este albastru turcoaz și este renumit pentru sale de viață mare și recifele de corali. Joc de pescuit este, de asemenea, foarte populare aici.

Dacă sunteți în căutarea pentru neobișnuit și unic de sărbători, atunci ar trebui sa vizitati Valea Rift, care este o parte dintr-o rezervă națională. Aici puteți combina vacanță pe plajă cu viață sălbatică aventura.

Lacul Malawi este plin de cristalizat sands, care arata ca diamantele de departe mai sus. Acest loc este, de asemenea, popular pentru cimpanzeu spotting.

Cel mai ideal Africane pachet ar fi un safari cuplat cu o vacanță pe plajă. Pentru acest lucru, ar trebui să alegeți cel mai bun beach resort și idealul wild safari unitate împreună. Aproape toate țările din Africa au această combinație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *