10 lucruri interesante Despre Brazilia și Brazilia Fete

#1. In Brazilia se vorbeste portugheza, nu Brazilia sau spaniolă. În fapt, nu există nici un astfel de limbaj ca Brazilian. Brazilia a fost inițial colonizat de Portugalia în loc de Spania, la fel ca restul din America latină, prin urmare, portugheză influență asupra culturii, rasă, limbă și în țară.

#2. Bărbații nu se ceara Brazilian făcut, nu chiar în Brazilia. Ei bine, poate că homosexualii fac dar nu bărbații heterosexuali. Cu toate acestea femeile cerat, iar femeile, de asemenea, ca să rămână în formă și bronzat. Nimeni nu poate argumenta cu asta.

#3. În Brazilia, toate femeile sunt frumoase. Care este mare pentru cei care locuiesc acolo, dar nu atât de mare pentru fete.

#4. Brazilian oamenii nu sunt de încredere. Bărbații americani sunt, de asemenea, nici o diferență reală de acolo.

#5. În America, toată lumea bese si varsaturi ori de câte ori le place și tot ce trebuie să faceți este să vă scuzați. În Brazilia dacă ai bășit în public te va transforma roșu și-mi cer scuze. Nimeni nu pârțuri în public, în Brazilia.

#6. În Brazilia, un om poate trăi în casa părinților săi este viața și nimeni nu crede că e ciudat. În America, dacă un tip are asta de oameni cred că trebuie să fie ceva în neregulă cu el. Acest lucru este similar cu alte țări din america latină, din cauza culturii.

#7. În Brazilia, oamenii nu se căsătoresc până la 30 de ani.

#8. Futebol (Fotbal American) este Brazilian distracție națională

#9. Brazilia are cel mai celebru și-a sărbătorit carnaval festival din lume. Principalul punct de atractie este, de obicei, cel de la Rio. Deși este sărbătorită în întreaga țară.

#10. Brazilia este 100% independentă energetic și are o economie în plină expansiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *