Fapte interesante Despre Jupiter, FL

O altă zi frumoasă în soare Jupiter, Florida, dar ce să fac? Situat convenabil, în apropiere de Florida Gold Coast, Jupiter este o bogăție de pietre ascunse; trebuie doar să știi unde să te uiți.

Aici sunt câteva fapte amuzante despre Jupiter care ajuta la a face această comunitate de coastă astfel un loc minunat de a trăi.

Iluminat Acasă

Știați că situat pe malul nordic al Loxahatchee Râu se află Farul Park, acasa, la cele mai importante punct de reper în oraș, Jupiter Inlet Far? Acest loc istoric a fost un Jupiter discontinue de la sfârșitul anilor 1800 când țara a fost ocupată de către coloniști.

Farul are o istorie etaje decât începe în timpul Războiului Civil, când intrarea a fost folosit pentru a aduce provizii pentru Confederație. Astăzi, o excursie la farul este o modalitate foarte bună de a absorbi în unele locale Jupiter istorie în timp ce înmuiere în soare. Cel mai bun loc pentru a vizualiza farul este la DuBois Park, care este situat pe cealaltă parte a planetei Jupiter Sunet, unde pescuitul este permis așa că ia-ți echipamentul și să se pregătească pentru un apartament cu un frumos masă gătită acasă!

Pregătește-Te!

Știați că Jupiter este casa departe de casa pentru echipe MLB Florida Marlins și St. Louis Cardinals? Ambele echipe au arcul lor de instrucție din Jupiter și expoziție de jocuri sunt adesea deschise pentru public, astfel încât să puteți obține un sneak peak din sezonul viitor. De asemenea, bazate pe Jupiter sunt Minor League Baseball afiliați, Jupiter Ciocan și Palm Beach Cardinali. Minor league jocurile sunt o mare excursie pentru întreaga familie și o modalitate foarte bună de a sprijini comunitatea locală astfel încât bagajele și nu uita de protecție solară!

Pentru Câini

Știați că Jupiter este acasa, la una dintre singurele câine prietenos plaje din statul Florida? Nu este nevoie să-ți lași cel mai bun prieten în apartamentul tău în timp ce vă bucurați de soare! Câinii sunt permise pe non-păzit plajele de la Jupiter la Plaja Juno, dar asigurați-vă că să adere la regulile care includ: păstrarea animalele de companie in lesa sau în comandă vocală în toate timpurile, curățarea după câinele tău, asigurându-vă că pentru a utiliza speciale de câine chioșcuri care oferă pungi de plastic pentru confortul dumneavoastră și să păstreze întotdeauna un ochi pe dvs. de câine pentru a se asigura că ele nu împiedică pe plaja alte persoane.

Jupiter este un loc minunat pentru a petrece o zi bucurându-se de Atlantic, indiferent dacă acesta este de a lua în unele istorie, bobinare în captura de zi sau pur și simplu de a lua o baie în apele cristaline, este doar depinde de ceea ce ești în stare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *