5 Locuri Fiecare Fată ar Trebui să Viziteze Cu Banda Ei în Timp ce Ea e Singură

Goa – Pentru plimbare pe Plajă

Goa este întotdeauna în întregime-în modul de partid și este de tinerii care au cel mai distractiv aici cu inot, dans, karaoke și de băut. Sip martini în LBDs la oricare din Goa, cluburi de noapte deschise bine trecut de miezul nopții și purta bikini pentru o baie la oricare dintre plaje uimitoare. Du-te la cumpărături cu fetele, încercați să fructe de mare, vizita biserici în timpul zilei, și dacă reușiți să vă planificați vizita cu decembrie Arsuri solare festival vă sunt cu siguranță într-o trata.

Jaipur – Culturale Extravaganta

Când clica ta este într-o stare de spirit să se bucure de puțin timp pentru a explora și cufundându-se în istorie, Jaipur e bine conservate relicve din trecut, face cel mai bun loc pentru a merge la. Acest oraș plin de culoare vă va oferi ceva mult mai stimulativ decât cocktail-uri vei primi de la baruri – este ca o gură din cocktail-ul de tradiție, fascinante monumente, și bazaruri presărată cu neobișnuit bunatati pentru a descoperi.

Mumbai – Pentru Pui Fiesta

Mumbai are ceva pentru toată lumea de a face. Gurmanzi pot încerca uimitoare alimente stradă, designerii pot vizita la modă piețele din Colaba sau Bandra, Bollywood drogați pot vedea stele case, și solicitanții de fiorul rafting, caiac, sau rapel. Conduce la seafronts și cheile și bârfe toată ziua, și apoi bucurați-vă de extreme viața de noapte din acest oraș care nu doarme niciodată.

Coorg – Pentru o Vacanță Spa

După ce trece printr-o grea despărțire în loc de chef-consumul de junk food, de călătorie cu fetele tale să Coorg. Renumit pentru sale de vindecare Ayurveda spa-uri și stațiuni, da-ti o sansa de a face unele de recuperare, contempla, și revitalizați. După ce a petrecut câteva zile în consolare, te va lăsa Coorg mult mai calmi și mai fericiți.

Dharamshala – Pentru Trek Vacanță

Când sunteți în căutarea pentru unele spiritualitate, aleg să vacanță în Dharamshala. Orașul are un unic, transcendent calitate, cu manastirile sale, altare și temple. Puteți obține adrenalina dvs. de pompare cu greu călătoriile, și apoi cozily stau și să vorbesc în fața focului și să se relaxeze.

Acestea sunt 5 absolut fabulos locuri fiecare fată și gașca ei trebuie să călătorească.destinații care face un buget traveller ‘ s dreams come true. Bucurați-vă de călătorie.

O fată singură în oraș, întotdeauna trebuie să păstrați legătura cu cele mai recente tendințe în modă, make-up, reviste, hobby-uri… totul adevărat. Și în timp ce tendințele vin și pleacă, prietenii nu par să iasă de stil, atunci când sunt tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *