Budist Circuit De Sarbatori

Bodhgaya:

Situat pe râul Phalgu la Gaya District în Bihor, Bodhgaya este un loc bine cunoscut pentru Budiste. Acest mic sat vede pe urmele lui Buddha, care datează de 2500 de ani în urmă. Întregul loc este impodobita cu verdeață luxuriantă și curat aura, ajută scăpa de orașe pline de viață și orașe.

Mahabodhi temple este principalul punct de atractie al Bodhgaya. Istoria spune că, în acest altar religios Domnul Gautam Buddha a atins iluminarea. De asemenea, interiorul său complex paiete privim cu al 9-lea-vechi Shiva-Linga.

Un Mahabodhi copac în afara templul este un loc, unde, Domnul Buddha se spune că a petrece timp prețios din viața Lui.. un Alt vizibile atracție este Vajrasana, o platformă de piatră, unde Domnul se spune că a practicat meditația.

Sarnath:

Sarnath, situat la 13 km nord-est de Varanasi, Uttar Pradesh este locul sfânt, unde, Domnul Buddha a predat primul Dharma. Este un loc care a primit iluminarea Kondanna și, prin urmare, a adus în lumina reflectoarelor existența Budist Sangha. Legenda spune că Domnul a vizitat locul în căutare de tovarășii Lui de Rajgir.

Turist în Sarnath poate avea o încântătoare bucatica de Dhamekha Stupa, construite în jurul anului 500. De asemenea, Chaukhandi, un monument religios, scoate în evidență istoria Budismului

Nalanda:

Situat la aproximativ 55 de kilometri sud-est de Patna în Bihor, Nalanda comori antice record de Budism. Datând din 427 să 1197 CE, această veche universitate a fost un popular centru Budist de învățare. Unele părți ale clădirii au fost construite de Mauryan împărat Ashoka și Tamil împăratul Rajaraja Chola.

Kushinagar:

Kushinagar este un popular tur de circuit pentru pelerini. Acesta este situat la 53 km vest de Gorakhpur în Uttar Pradesh, India. În 543 Î. hr., Domnul Buddha pe loc, a declarat la sfârșitul vieții sale. Principala atractie a locului sunt Nirvana Stupa și templul Wat Thai templul lui. Fostul vede mare rabatabile statuie a lui Buddha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *