Ce Cauze Somatice Tinitus?

Ce este somatice tinitus?

Somatice este un termen inventat de “somat”, care în limba greacă înseamnă “trup.” Prin urmare, somatice este un tinitus, care este cauzata de schimbări sau modificări în mișcările corpului. Tinitus se referă la un sunet zumzet în urechi, care poate fi cauzata de orice număr de motive variind de la nereguli în fluxul de sânge nazale blocaj. Printre diferitele tipuri de tinitus, somatice tinitus este cea mai raspandita. Un număr maxim de Americani care sufera de tinitus problema cadă pradă somatice tinitus. Tratament tinitus este o posibilitate atunci când sursa problemei este corect diagnosticat.

Cauzele

Cauzele exacte pentru somatice sunt necunoscute. Cu toate acestea, s-a stabilit că unii oameni țiuit în urechi atunci când adoptă anumite poziții ale corpului sau când se mișcă corpurile lor într-un mod special. Modificări subtile în mișcarea de gât, cap, maxilare și umerii provoacă zgomote în urechi să se intensifice. Tensiunea în anumiți mușchi din organism cauze somatice tinitus. Presiunea în mușchii afectate provoacă întreruperi în canale auditive provoacă urechi de buzz. Tratament tinitus pot fi furnizate de către corect de a diagnostica cauza tinitus. Pacientii pot experimenta cu diferite poziții ale corpului pentru a observa creșterea de apel.

Simptome

Principalul simptom al somatice este un bâzâit în urechi. Cu toate acestea, sunetul nu este constantă, ci variază în intensitate atunci când pacientul se mișcă parte a corpului afectate, care pot varia de la gât la nivelul membrelor. Datorită faptului că tinitus se produce din cauza unei nereguli în organism, acesta a fost recunoscut ca un important simptomatic boala. Tinitus poate provoca efecte secundare grave, cum ar fi insomnie, depresie, anxietate și permanentă a auzului tulburări.

Diagnosticul constă în a cere pacientului să evalueze sunete în urechea lui sau a ei în funcție de mișcările corpului. Tinitus Tratamentul se bazează pe răspunsurile pe care pacienții oferi la un chestionar care se ocupă cu întrebări referitoare somatice circulație și corespunzătoare zgomote în urechi. Pacienții pot face auto-diagnostic bazat pe schimbarea în intensitatea și volumul auditiv sunete. Rectificat dentare în timp ce mănâncă poate crește tinitus în mai multe persoane, care indică rădăcina problemei. De obicei, tensiunea la nivelul maxilarului și gâtului sunt diagnosticate ca rădăcină a somatice tinitus. În timp ce încerca pentru a diagnostica somatice tinitus, este important să se examineze dentare dinți. Probleme la nivelul gingiilor si a dintilor abcese provoca, de asemenea, un țiuit în urechi.

Tratament

În afară de medicamente, tratamentul pentru somatice tinitus implică relaxarea mușchilor și anumite exerciții de stretching, care elibera tensiunea din muschi. În unele cazuri, pacienții vor trebui să poarte la gât atele. Tratamente de fizioterapie, de asemenea, ajuta la relaxarea mușchii încordați și, ulterior, reducerea somatice tinitus. În scopul de a scăpa de somatică tinitus permanent, este important să se facă schimbări în stilul de viață, obiceiurile alimentare și de a continua exercitarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *