Cele mai bune Pauze în Africa de Sud – Surfing Jeffrey ‘ s Bay

Jeffrey ‘ s Bay este o serie de pauze și se umflă în Africa de Sud, Eastern Cape împărțit în Ferestre de Bucatarie, Magna tuburi, Foarte, Supertubes, Impossibles, Tuburi, Punct, și Albatros.

Jeffrey ‘ s Bay a fost stabilit inițial la mijlocul anilor 1800 de către partenerii de Jeffrey & Glendinnings care a deschis un mic magazin în golf adăpostit din Eastern Cape. Magazinul a atras mai multe persoane care, de asemenea, stabilit în zonă, și “Jeffrey” bay dus la raw coastă la un mic, la țară populat oraș de pescuit.

Bucătărie Windows

La intrarea în Jeffrey ‘ s Bay este Geamurile de la Bucătărie. “Windows” sunt coerente și bine pentru surferi de toate nivelurile, față de Supertubes și Foarte mai jos pe țărm, în cazul în care situațiile sunt aglomerate și pauzele sunt extrem de provocatoare.

Foarte

“Cimitirul” sunt o pauză situat între Supertubes și Magna Tuburi în Jeffrey ‘ s Bay. Rapid, greu dreptul de pauze și valuri mari face “cimitirul” una dintre cele mai bune locuri de pe J-Bay, de pe coasta, dacă te poți strecura printre localnici.

Albatros

Albatrosul este o altă rapid chiar rupe situat pe coastă protejate de Jeffrey ‘ s Bay. Mai puțin aglomerat decât în alte locuri, Albatros oferă unele dintre cele mai bune valuri din lume, deși nu la fel de bine cunoscut ca în apropiere Supertubes.

Magna Tuburi

Atunci când surf scena primul hit Jeffrey ‘ s Bay, surferi s-au îngrămădit la supertubes. Ca acest loc a devenit mai aglomerat, alte pauze, au fost descoperite în zonă, inclusiv Magna Tuburi. Se zvonește că la pauză a fost numit după un Australian pelerini lovit de val. Când a fost întrebat cum este, ei au răspuns, “Ahh sunt magnifice tuburi de acolo pereche”, astfel încât Magnatubes-au născut.

Magna Tuburi sunt situate doar la golf Supertubes și Cimitirul pauze. Provocatoare rapid pauzele sunt de secunde distanță de orașul Jeffrey ‘ s Bay, unul dintre cele mai rapide în creștere în zonele urbane din toată Africa de Sud și unul dintre cele mai bune de surf destinatii din lume.

La Supertubes

La Supertubes sunt o secțiune de val în Jeffrey ‘ s Bay clasat în top locuri de surfing din lume. Uimitor 300m pauze face locul perfect pentru surfing turnee, și anume theBillabong Pro ASP Turneu în fiecare iulie. În 2009, 45 dintre cei mai buni surferi din lume a venit la J-Bay pentru șansa de a-și arate pe mare val.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *