Cum Poate H Pylori Provoacă Anxietate și Depresie?

Este bine cunoscut faptul că H. pylori poate cauza simptome digestive, cum ar fi arsuri la stomac, reflux, balonare, greață și vărsături. Cu toate acestea, efectele bacteriene și infecții parazitare pot fi profunde și pot provoca simptome aparent fără legătură.

Cercetările au arătat în mod clar că H. pylori poate cauza deficit de vitamina B12 și de deficit de fier anemie.

De obicei, în cercetarea medicală alte elemente nutritive nu sunt studiate. Cu toate acestea, nutritionistii care folosesc avansate teste de laborator tehnici vedea frecvent deficiențe în vitamina B1, B2, B3, B5 și B6, atunci când pacienții au infecții digestive. Este, de asemenea, nu mai puțin frecvente pentru a vedea aminoacizi și acizi grași insuficiențelor.

Dacă organismul devine din punct de vedere nutrițional epuizate ca urmare a H. pylori și alte infecții digestive, simptomele se pot dezvolta în altă parte în organism.

De exemplu, aminoacizii sunt necesari pentru producerea de hormoni tiroidieni și neurotransmițătorii dopamină și serotonină. B6 este necesară pentru formarea de dopamina. Dacă aceste substanțe chimice sunt mici în organism, depresie, anxietate si oboseala se instalează ușor.

De obicei antidepresiv ISRS medicamente vor fi prescrise în aceste situații, dar cheia pentru un tratament de succes este, de fapt, pentru a se asigura intestin funcționează corespunzător. Acest lucru înseamnă eliminarea H. pylori, alte infecții și a asigura o bună digestie și absorbție a nutrienților.

Convenabil și ieftin urină de testare pot fi utilizate pentru a evalua starea de nutriție pe termen scurt și suplimentarea pot fi utilizate pentru a reface anumite niveluri de nutrienti.

Este cunoscut faptul că H. pylori și alte infecții digestive provoca inflamații la nivelul tractului digestiv. H. pylori este bine cunoscut ca o cauza majora de gastrita.

Inflamație necesită întotdeauna un răspuns anti-inflamator. Organismului de hormoni anti-inflamatorii sunt cortizolul și cortizonul. Niveluri ridicate de inflamație duce la mai mari decât nivelurile normale de cortizol. Deoarece cortizolul este un hormon stimulator, niveluri ridicate poate duce la anxietate și de panică.

O cerere crescută de cortizol, de asemenea, duce la o reducere în sex hormoni – progesteron, estrogen și testosteron. Dezechilibrele acestor hormoni poate provoca o multitudine de simptome, inclusiv depresie, anxietate, iritabilitate, oboseala, dureri menstruale, acnee și mai mult.

Dacă H. pylori nu este tratată și inflamația continuă, nivelurile de cortizol va începe să scadă ca glandele suprarenale unde este făcut deveni obosit. Scăzute de cortizol poate provoca, de asemenea, starea de spirit simptome.

Medicii au tendința de a trece cu vederea infecții digestive ca o cauza de probleme de starea de spirit, dar realitatea este că, dacă un pacient nu poate absorbi nutrienți și-a dezechilibrat hormoni, simptome mentale și emoționale sunt aproape inevitabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *