Cum Să Nu Afecteze Cultura Vietnameză?

De ce mulți turiști vin în Vietnam? Și ceea Ce le face carte Vietnam vacante? Există mai multe motive. Unul dintre aceste motive este unic cultura Vietnameză. Deci, ce este cultura Vietnameză?

Aceasta este o foarte mare regat și nimeni nu putea spune într-un articol. Cu toate acestea, astăzi am vorbi despre “Apa” funcția în cultura Vietnameză. Ați putea fi surprins la articolul meu. Acum, ar trebui să vedem cultura Vietnameză încă de la început. Ea datează de peste 3000 de ani în urmă, când Vietnameză strămoșii noștri au locuit în mai multe peșteri de calcar în Nord-est și Nord-vest de Vietnam. Aceste zone sunt prima lor de origine. Timp de timp, grupurile lor a devenit atât de mare și nu au suficient spațiu și hrană pentru ei. Asta i-a facut găsi noi zone pentru locuit. În cele din urmă, au decis să se mute în munți la o delta. Acest loc este delta Fluviului Roșu în momentul de față. Aici, au avut condiții mai bune pentru viața lor. Există multe râuri, lacuri, iazuri( în momentul de față, pe de o cercetare, un kilometru pătrat de teren este de aproximativ 1,7 la 2 km de râu). Prin urmare, ei ar putea găsi o mulțime de pește pentru hrană. Acest lucru este, de asemenea, primul lor loc de muncă – de pescuit. În plus, această zonă este foarte plat, cu plin de apă. Este bine pentru planificarea culturi diferite. Apoi, cel de-al doilea loc de muncă a început. Care este umed, cultivarea orezului. Acesta a fost, de asemenea, timpul Vietnameză cultura se formează și este în curs de adăugat pana acum prin aproximativ 5 taifunuri pe an. Ei trebuie să se obișnuiască să trăiască cu apă. În acest timp, facem apel la Red River civilizație sau umed orez civilizație.

De atunci, Vietnameză oamenii au învățat să trăiască cu apă și a reușit să învingă, folosindu-l și ținând pe deplin avantajele pentru viața lor. Apă afectează viața de zi cu zi activități de trafic pentru a face o viață ca mișcare de bărci mici în Mekong sau mai multe sate plutitoare de la nord la sud și de pescuit cu 3265km de coastă. Orice este facut de ei, apa este gândit în primul rând. Cu toate acestea, cele mai renumite în lume este că poporul Vietnamez a luat avantaj de apă pentru a-și apăra țara lor. Orice mare luptă între Vietnameză și invadatorii s-a întâmplat în apă. De exemplu, Vietnameză reușit lupta lor cu Nam Han(Chinez) în Bach Dang râu în 938 și-au câștigat independența și libertatea, după 1000 de ani de dominație, a 2-a este lupta lor cu Tong(China), de asemenea, în Bach Dang râu și cele mai renumite de luptă a fost în 1288 între vietnam și mongolia armata(sub regele Kublai Khan) în Bach Dang râu.

Acum, aderarea Vietnam vacante, aveți șansa de a experimenta cultura noastră prin mai multe activități, cum ar fi Halong bay și văd plutind viața în multe sate plutitoare, Apa teatru de păpuși. Vei fi surprins. Păpușile de dans pe suprafața apei spus Vietnameză activitățile de zi cu zi de la ridicarea rațe, pești, planificare orez în apă sau arat câmpurile de orez în apă…… Aceste lucruri se întâmplă în țară și veți putea vedea în timpul Vietnam vacante. În oraș, puteți vizita frumoasa palatul interzis, pagode, temple. Toate acestea sunt înconjurate de apă într-un cadru liniștit și frumos, lacuri, iazuri, râuri… motivul este că avem de cald și ploios motive, deci, lacuri, iazuri, râuri sunt utilizate pentru a păstra apa în sezonul ploios, dar a servit naturale, cum ar fi aer condiționat, mașină de vara. Mai mult este în așteptare tine de a descoperi în timpul Vietnam vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *