Estimările de Cost pentru Sturgis Raliu Vacanta

Dacă sunteți condus la Sturgis pentru Black Hills Raliuri și Curse în Sturgis Dakota de Sud poate vă întrebați cât de mult călătoria ta de la Black Hills va costa? Ca în orice vacanță este întotdeauna cel mai bine să aibă un buget și planul de călătoria dvs. în funcție de bugetul dumneavoastră. Deci, cu asta în minte, aici sunt unele estimări ale costurilor tipice legate de o vacanta la Sturgis Dakota de Sud pentru Bike Rally.

Cazare sau Camping:

Hoteluri în și în apropiere Sturgis poate fi foarte greu de a găsi în timpul Raliului săptămână. Dacă puteți găsi o cameră de Hotel aștepta să plătească aproape $300-$400 pe noapte pentru o Super 8 tip de cameră. Dacă sunteți de camping de obicei rezervă un spațiu care acoperă pentru 15 zile, care permit de timp înainte și după Sturgis raliu. Acest lucru poate varia de la $100-$175 pe camper folosind un cort site-ul. Dacă aveți o RULOTĂ aștepta o taxa de 400 de dolari pentru 30 de Amp sau 450 de dolari pentru 50 de Amp. Multe campinguri, de asemenea, percepe o pe camper taxa pe partea de sus a acestui deci adaug că $100-$175 pe spate. Puteți închiria o casă pentru aproximativ $2500.00 care ar putea lucra pentru grupuri de călăreți.

Gaz:

Când veți fi de echitatie o motocicleta va fi, evident, consuma o corect cantitatea de benzina. De obicei, veți obține în jurul valorii de 25 de mile pe galon, astfel încât pentru a afla costurile de benzină se uite la ea ca $12 per 100 km. Ia-ti distanta de la și de la Sturgis și apoi uita-te la echitatie va face pe o bază de zi cu zi. Când am tur în jurul Black Hills eu de obicei merg cam 300 km pe zi. Deci, pentru mine 1200 de mile pentru a călători la și de la Sturgis și 900 de mile touring dă-mi un cost carburant de $252.00. Desigur, dacă remorca motocicleta va trebui să se adapteze costurile pentru MPG că, camion sau masina sau RULOTA devine.

Alimentare:

Mult de alimentele pe care le mânca este rapid în natură. Veți mânca o mulțime de corect tipul de alimente și restaurant tip de alimente. Ar fi corect să se estimeze $15 – $30 pe zi pentru mâncare (nu inclusiv de alcool) în funcție de unde vă place să mănânce.

Petreceri:

Dacă îți place să partid, vă puteți aștepta să-și petreacă o mulțime de alcool. Doar ca un concert sau meci de fotbal, dacă vă cumpărați bere într-un bar sau teren de campare concerte vă puteți aștepta să plătească $6-$7 per bere + sfat. Deci, cât de mult ai băut? Ia numărul de beri și se înmulțește cu 7 dolari pentru a obține dvs. de estimare. Puteți economisi bani la unele campinguri prin păstrarea ieftin rece și gheață și cumpără bere de caz.

Total Sturgis Costul Excursiei:

Deci, pentru un cuplu de piloti pe o excursie de 5 zile de la Midwest iată estimările de cost mi-am dat seama. Cort camping în jurul Sturgis $300.00. Combustibil pentru ambii piloti 500.00 dolari. Alimentare de la $50 pe zi pentru o pereche de 250 de dolari și trei zile de petreceri $180.00 nu includ suveniruri dar din cifrele de această excursie pentru doi piloti ar rula despre $1230.00 aș recomanda aduce doar 1500 de dolari și ar fi acoperit. După cum puteți vedea Sturgis este un mod foarte economic de vacanta, dar ea are o mulțime de costuri variabile care vor afecta costul total de vacanta la Sturgis Miting în Black Hills din Dakota de Sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *