Genitale Tratamentul Psoriazisului și Management

Psoriazis Genital pot apărea pe scrot si penis la bărbați, și labiilor la femei.

Psoriazis Genital este, de obicei, nu flakey sau solzoase, dar senzația de mâncărime și roșu.

Genital psoriazis tratamentul poate cuprinde moderat puternic de actualitate hormoni steroizi, dar hormoni steroizi, mai devreme sau mai târziu va duce la piele pentru a începe subtierea. Genital pielea este subțire; astfel, acesta ar putea fi cel mai bine să utilizați non-steroidiene creme pentru psoriazis genital tratament, inclusiv Elidel, Protopic, și Dovonex. Un alt genitale tratament pentru psoriazis, care este cunoscut pentru a lucra foarte bine, este fototerapie UVB.

Folosind un emolient precedent sexul poate ajuta la confortul pielii care înconjoară organele genitale, și pentru a ușura mâncărime pentru ambele bărbați și femei.

Femei și bărbați, folosind psoriazis lotiuni pe organele genitale ar trebui să curețe medicina pe fostul contact sexual; psoriazis medicamente pot afecta negativ partenerul de sex, dacă aceste creme obține în interiorul uretrei sau în interiorul vaginului.

Penisului psoriazis este, în general, cel mai dureros si inconfortabil genitale psoriazis locație.

Fricțiunea penisului natural experiențe în timpul sexului poate provoca disconfort, durere, și, de asemenea, pentru a agrava și mai mult starea de penisului psoriazis.

Cum Poți să Te Duci Despre Sex, Masturbare si Penisului Psoriazis?

Unul dintre lucrurile utile este de a purta un prezervativ in timpul actului sexual. În plus, prezervativul va ajuta, de asemenea, cu masturbare, te face să te simți mai confortabil.

Încercați să aplicați un lubrifiant sau un emolient fostul aplica prezervativul pe penis. Prezervativul va menține pielea lubrifiat, opriți-vă pielea de a deveni mai inflamate, care rezultă în a face sex sau se masturbează mai puțin dureros pentru tine.

Notă: cele mai multe prezervative poate deteriora prin substanțe uleioase, cum ar fi ulei pentru copii, de a face prezervativ nesigure și nesigure. Cu toate acestea, multe companii produc prezervative speciale, pretins a fi foarte sigur cu utilizarea lor împreună cu orice pe baza de ulei de substanță. De exemplu, Durex prezervativ numit Avanti poate fi una dintre alegerile tale.

Dacă, indiferent de motiv, nu utilizați prezervative, aplicarea unui emolient sau lubrifiant înainte de actul sexual sau masturbare, de asemenea, va face pielea sa se simta mai confortabil, atât pentru femei și bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *