Piatra la rinichi Simptome – Cum să Știu atunci Când sunteți care Suferă De o Piatra la Rinichi

Piatra la rinichi simptome sunt literalmente unul dintre cele mai rele lucruri care se pot întâmpla vreodată. Se poate simți ca tine sunt de gând să moară. Durerea poate fi atât de intensă, încât tot ce poți face e să stau într-o poziție fetală și sper că-l trece în curând. Dacă credeți că vă sunt suferă de o piatra la rinichi, aici este o privire la cele mai comune simptome.

  • Durere. Aceasta este partea de sus simptom pentru pietre la rinichi. În cazul în care durerea este depinde de unde piatra se află și cât de mare este. Pentru pietre foarte mici, poate ai nici o durere de la un foarte mic junghi. Pentru pietre mai mari, este posibil să apară dureri într-o parte din spate, radiază în jos în față. Acesta poate, de asemenea, de călătorie printr-un șold și prin uretra. Această durere este un pulsează unul care vine în valuri. Se poate simti mai mult ca contracții atunci când dau naștere.
  • Frecvente de urinare dureroasa. Corpul tău e tot ce se poate pentru a obține piatra. Asa ca va stimula să te duci la baie aproape continuu. De asemenea, acest lucru va fi dureros. Cu toate acestea, acest simptom poate fi, de asemenea, un simptom de o infecție a vezicii urinare. Dacă aveți o febră pentru a merge cu ea, asigurați-vă că pentru a vizita medicul dumneavoastră.
  • Greață și vărsături – toată durerea va stimula nervul Vag. Acest nerv va face să vă simțiți rău la stomac. Vă sunt susceptibile de a voma ca un rezultat.
  • Sânge în urină. În cazul în care piatra a zimțate pereti, se poate, de fapt, racla în interiorul rinichiului și ureterului. Acest lucru va duce la sânge în urină. Acest lucru nu este întotdeauna vizibil, dar va apărea atunci când medicul face un sumar de urina.

Atunci când vă confruntați cu dureri de această proporție, va trebui să mergeți la medic imediat pentru a face sigur că e o piatră și nimic altceva. În general, vă va fi dat o ecografie pentru a vedea ce se întâmplă. Medicii vor aștepta să dea piatra la o șansă de a trece pe cont propriu, dacă acesta este suficient de mic. Dacă este mai mare, aceasta poate necesita mai mult tratament sau chiar interventii chirurgicale pentru a elimina.

Cea mai bună opțiune în timp ce se ocupă cu piatra la rinichi simptome este de a bea o mulțime și o mulțime de apă. Acest lucru poate ajuta la piatra trece mai repede. Mulți oameni au găsit, de asemenea, de ajutor, folosind remedii naturale pentru a dizolva piatra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *