Reflux Acid, Apneea de Somn si Palpitatii

Reflux Acid, apnee de somn și palpitații cardiace sunt grave probleme pe care oamenii trebuie să se uite după; în caz contrar, problemele sunt mai grave ar putea duce la netratate simptome.

O persoană care suferă de apnee de somn poate, de asemenea, se plâng de dureri frecvente de cap, gură uscată, și o durere în gât, în dimineața, palpitații cardiace, urinare întreaga noapte, de a adormi în timp ce lucrează sau de conducere, precum și oboseala cronică și probleme de memorie.

Persoanele care suferă de apnee obstructivă în somn au un risc crescut de hipertensiune arterială, accident vascular cerebral, boli de inima si accidente, în timp ce de conducere sau de lucru.

Dacă suferi de reflux de acid, apnee de somn și / sau palpitatii, vi se recomandă să consulte un medic. Aceasta este comun pentru oameni să aibă câte o noapte de nesomn, dar lipsa de somn regulat este un motiv de îngrijorare. Insomnia poate fi rezultatul de apnee de somn sau chiar pe timp de noapte de reflux de acid. Insomnia va face sa te simti obosit, pe parcursul întregii zile. Aceasta va provoca, de asemenea, psihologice și fiziologice daune pentru corpul tau.

Când boli de fond al sistemului, cum ar fi apneea de somn, boli pulmonare, bufeurile și diabet zaharat sunt tratate cu insomnie pot fi tratate la fel de bine. Remedii naturale disponibile pentru insomnie includ o schimbare în stilul de viață, cum ar fi o dieta mai bine. Mult de alimentele pe care le mânca este alcătuit din toxine, care provoacă un dezechilibru în organism. Alcaline dezechilibru poate fi ceea ce declanșează insomnia la unele persoane.

Reflux Acid, apneea de somn si palpitatii pot fi urmărite într-un fel de mâncare. Grăsimi hidrogenate, rafinate, sare de masă, mono-glutamatul de sodiu, zahăr, ciocolată, sirop de porumb, uleiuri rafinate, praf de copt, alimentele prajite, fast-food, sucurile carbogazoase si alcoolul sunt toate toxinele, care va cauza probleme în corpul uman. Înlocuiți aceste sănătate precară alegeri cu alimente naturale, și poate veți începe să observați o schimbare în starea generală de sănătate și ați putea fi capabil de a dormi mai bine la noapte. Fructele și legumele au o mulțime de fibre și enzime naturale care echilibrul acid-alcalin raport în organism.

Reflux Acid poate provoca dureri în piept, deoarece acidul din stomac provoacă esofagului pentru a deveni inflamate si pot duce la dureri de piept. Această durere poate simti destul de similar cu durerea asociata cu angina, care este simțit de către persoanele cu boala coronariana. Acid reflux nu direct provoca palpitatii, dar aceasta poate provoca o persoană să se simtă extrem de anxios, care la rândul său poate provoca palpitații. Un alt scenariu ar putea fi faptul că persoana poate fi de fapt se confruntă cu un legate de inima, atac de durere de un anumit fel. În acest caz, palpitații poate fi rezultatul unui atac de cord. Alte simptome de boala de inima, care ar putea exclude de reflux de acid includ greață și dificultăți de respirație.

Reflux Acid, apnee de somn și palpitații cardiace sunt grave afectiuni care sunt legate de stilul nostru de viață. Dacă sunteți o persoană care este la risc pentru boli de inima, este important pentru a exclude boala de reflux acid înainte presupunând că acesta este responsabil pentru dureri în piept și palpitații. Chiar și ceva care se simte ca un caz tipic de arsuri la stomac ar putea fi un semn de boli de inima, deci, o istorie atent și de evaluare a pacientului este necesară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *